MARKE BICIKLI

Od velike ponude bicikala izabrati tu pravu marku bicikla, nije ni malo lak zadatak. Možda će vam pregled i ponuda najpoznatijih proizvođača donekle olakšati kupovinu.(vise na oficijalnim sajtovima)


GT BICIKLI

Ime ove marke bicikla je usko povezano sa nastankom prvih brdskih bicikala, kao jednim od pionira u ovoj oblasti. Tako da i ne čudi činjenica da su GT bicikli glavni proizvodjačem na tržištu ovih modela bicikala. Pored toga specializuju se i na izradu BMX bicikala a proizvode i neke druge vrste uglavnom pod imenom drugih firmi, na primer Kustom Kruiser.


više o ovoj kategoriji


CERVELO BICIKLI

Ovaj kanadskia marka bicikla je dobro poznata svim profesionalnim biciklistima. Cervelo bicikli je svoju ponudu ograničio na trkačke bicikle kao i bicikle za trijatlon. U novijoj istoriji poznat je po mnogim inovacijama u dizajnu i konstrukciji.


više o ovoj kategoriji


GIANT BICIKLI

Giant je jedna od napoznatijih svetskih marki bicikli, koja pored izuzetnog dizajna nudi i najbolji kvalitet proizvoda. U svojoj širokoj ponudi nadje se ponešto za svačiji ukus: od dečijih i ženskih do profesionalnih i sportskih bicikala namenjenih vrhunskim sportistima. Kompletan asortiman dopunjuje bogata i zanimljiva ponuda prateće opreme i dodatnih delova.


više o ovoj kategoriji


CUBE BICIKLI

Cube bicikli je nemačka marka bicikla koja se specijalizuje na proizvodnju prvoklasnih brdskih bicikala, al u njihovom bogatom asortimanu možemo naći i drumske i gradske bicikle, kao i široki izbor opreme.


više o ovoj kategoriji


GAZELLE BICIKLI

Gazelle bicikl je marka bicikla koja je svoju ponudu orijentisala na široki krug potrošača medju kojima su na prvome mestu porodica i rekreativci, tako da ćete bezuspešno tražiti ovu firmu medju svetskom i profesionalnom elitom. Glavni artikli Gazelle su citybike i turistički bicikli, koji se odlikuju svojom funkcionalnošću i pristipačnoj ceni.


više o ovoj kategoriji


CANNONDALE BICIKLI

Cannodale je još jedna poznata marka bicikla koja je svoj uspeh bazirala na visokom kvalitetu svojih bicikala. Jedna je od najvećih proizvodjača u Americi, a pored bicikala širokog asortimenta nudi i bogatu prateću opremu.


više o ovoj kategoriji


KETTLER BICIKLI

Kettler bicikli nude širok asortiman gradskih, trekking, brdskih ali i veliki izbor dečijih bicikala. Ono što važi za bicikle važi i za opremu… Spektrum Kettler proizvoda obuhvata: dečije stolice, korpe, prikolice, nosače, postolja, rotopeda ….


više o ovoj kategoriji

  • 1
TOPlist